Луцькрада виграла суд у Волинської облспоживспілки
Волинь

Луцькрада виграла суд у Волинської облспоживспілки

26 грудня 2019, 17:47
0
0
Сподобалось?
0

Луцька міська рада у Верховному суді України виграла справу у Волинської облспоживспілки, що стосується земельної ділянки Старого ринку. Предмет спору цієї справи стосується забезпечення позову шляхом заборони відчуження земельної ділянки, її поділу, реєстрації в ДЗК та інше.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Волинська облспожиспілка подала заяву до Господарського суду Волинської області про забезпечення позову шляхом накладення вищевказаних заборон, у задоволенні цього клопотання суд відмовив. Після цього Волинська облспоживспілка подала апеляцію, й суд апеляційної інстанції скасував ухвалу Господарського суду Волинської області та постановив нове рішення, яким частково задовольнив клопотання Волинської облспоживспілки шляхом накладення заборони відчуження земельної ділянки, її поділу, реєстрації в ДЗК.

Луцька міська рада подала касаційну скаргу і за результатами її розгляду Верховним Судом України постановлено скасувати рішення суду апеляційної інстанції, яким вжито заходів забезпечення позову та накладено заборони на ділянку та залишено в силі ухвалу Господарського суду Волинської області про відмову у задоволенні заяви Волинської облспоживспілки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися