У луцьких таксі потрібно доплачувати 30 гривень за автокрісло
Волинь

У луцьких таксі потрібно доплачувати 30 гривень за автокрісло

14 січня 2020, 19:32
0
0
Сподобалось?
0

У таксиста є повне право відмовитися везти пасажирів з дитиною, якщо у них немає спеціального автокрісла з собою, і вони не вказали це при замовленні. Проте більшість луцьких водіїв все ж ризикують і перевозять дітей без автокрісел.

Про це пише "Конкурент".

Видання спробувало замовити автомобіль для перевезення двох дітей – 3 та 8 років. У службі таксі «579» є автомобілі, у яких передбачені по кілька автокрісел у салоні. Проте так звана послуга вартує 30 гривень не залежно від кількості дітей.

У «Люкс таксі» повідомили, що у них немає жодного автомобіля, у якому можна було би перевозити дітей без порушень законодавства. Не виявилося потрібного автомобіля і у таксі «Джокер».

У «Морячок таксі» повідомили, що на даний час немає автомобіля з автокріслом і скільки на нього чекати, – невідомо. Проте запропонували альтернативу: їхати без автокрісел, бо водії служби, запевнили, перевозять й без них.

У «Тачці» також відмовили, проте перепитали, чи не погодимося їхати без автокрісел, якщо на це погодиться водій.

У «Євро таксі» диспетчер повідомив, що наразі є автомобіль з автокріслом і запропонував зачекати задля з’ясування, чи знайдеться у когось з таксистів два автокрісла.

Речниця патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук зазначила, що на сьогодні у Луцьку через автокрісла на водіїв склали більше 15 постанов, проте прецендентів з таксистами не було.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися