У Луцьку з підозрою на коронавірус госпіталізували жінку
Волинь

У Луцьку з підозрою на коронавірус госпіталізували жінку

14 березня 2020, 20:23
3
0
Сподобалось?
0

Мешканка Володимира-Волинського нещодавно повернулася з Польщі. Її госпіталізували до інфекційної лікарні в Луцьку з підозрою на коронавірус.


Офіційною інформацією поділилася головний лікар Володимир-Волинського центру первинної медичної допомоги Катерина Чубок, - пише "Буг".

Зі слів лікарки, попередньо, володомирчанку госпіталізували до лікарні в Луцьку з підозрою на пневмонію. Наявність коронавірусної інфекції поки офіційно не підтверджена.

За словами медика, 13-го березня о 17:45 на прийом до чергового сімейного лікаря звернулася жінка, мешканка Володимира-Волинського 70-го року народження, у якої медики запідозрили пневмонію.

“Жінка прибула з-за кордону, а саме з Польщі. Ми запідозрили цю інфекцію, проте офіційного підтвердження наявності коронавірусу в цієї пацієнтки ми не маємо”, – сказала Чубок.

Щоб уберегти жінку від ризиків, її скерували екстреною медичною допомогою в Луцьку інфекційну лікарню, де вона зараз перебуває. Стан жінки стабільний, проводяться обстеження.

“Аналізи, які могли би спростувати або підтвердити даний діагноз будуть орієнтовно через днів 5-6. Приїдуть з Києва. Особи, які були в контакті з даною пацієнткою, моніторяться нашими сімейними лікарями. Поки що приводу для занепокоєння немає”, - заявила головний лікар Наталія Чубак.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Мама
    Мама

    Ця жінка вже померла

    14 березня 2020, 22:42
    Відповісти
    • Віталій
      Віталій

      Звідки така інформація у вас?

      14 березня 2020, 23:13
      Відповісти
  • Мама
    Мама

    Спростовую, інформація не вірна.

    16 березня 2020, 09:07
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися