На Волині патрульні за ніч спіймали 4 п’яних водіїв
Волинь

На Волині патрульні за ніч спіймали 4 п’яних водіїв

11 серпня 2020, 14:47
0
0
Сподобалось?
0

Волинські патрульні за нічну зміну виявили чотирьох водіїв, які кермували у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульних у Фейсбуку.

Патрулюючи вулицю Чорновола, що у Луцьку, поліцейські помітили автомобіль Peugeot 3008, який порушив правила дорожнього руху.

Патрульні зупинили транспортний засіб і під час спілкування із водієм, виявили в нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Він пройшов огляд на місці зупинки транспортного засобу. Результат – 1.12 проміле.

Цієї ж ночі за порушення ПДР було зупинено водія Audi А6 на вулиці Рівненській, у якого також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пройти освідування на місці, а згодом і в медичній установі.

Згодом, патрулюючи вулицю Ковельську, правоохоронці помітили автомобіль Opel Movano, водій якого не виконав вимогу дорожнього знаку 3.21 «В’їзд заборонено». Кермувальник проігнорував вимогу зупинитися.

Надалі водій вибіг із водійського сидіння і намагався втекти, однак був затриманий на вулиці Лесі Українки. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився.

Окрім цього, патрулюючи автодорогу Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне) у с. Струмівка патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, в якого не освітлювався державний номерний знак у темну пору доби. Під час спілкування із водієм цього транспортного засобу інспектори також виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці зупинки автомобіля. Результат – 0.88 проміле.

На усіх водіїв складено протокол за статтею «керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння» КУпАП та адміністративні матеріали відповідно до інших порушень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися