У Луцьку водійка порушила ПДР і залишилася без прав
Волинь

У Луцьку водійка порушила ПДР і залишилася без прав

16 листопада 2020, 12:14
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку на вулиці Задворецькій патрульні забрали у жінки посвідчення водія, бо вона грубо порушувала правила дорожнього руху.

Про це повідомяє пресслужба патрульної поліції області. 

Зазначається, що патрульні помітили, як особа, яка керує автомобілем Skoda Octavia, рухалась через залізничний переїзд при увімкненому забороненому сигналові світлофора.

Патрульні зупинили автомобіль. За кермом перебувала 38-жінка, яка пояснила поліцейським, що просто не помітила заборонений сигнал.

На кермувальницю склали протокол про адмінправопорушенян за ч. 2 ст. 123 (В’їзд на залізничний переїзд у випадку, коли рух через переїзд заборонений) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Остаточне рішення у цій справі прийматиме суд.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися