Повідомили про стан чоловіка, який впав у 5-метровий котлован у Луцьку
Волинь

Повідомили про стан чоловіка, який впав у 5-метровий котлован у Луцьку

4 січня 2021, 19:42
1
0
Сподобалось?
0

Стан чоловіка, якого 4 січня рятувальники витягли з п’ятиметрового котловану – важкий. Зараз він - у реанімації.

Про це розповіла Суспільному лікарка Луцької міської клінічної лікарні Юлія Лісовецька.

Медики кажуть, на вигляд травмованому 30-35 років. Особу травмованого нині з'ясовують правоохоронці. До лікарні чоловіка привезла бригада швидкої.

"Загальний стан вкрай важкий, на момент огляду був без свідомості, тиск не можна було виміряти, він в стані загального переохолодження. Тіло холодне, покрите мармуровим відтінком. Температуру теж не вдалось виміряти на приймальному", - розповіла лікарка приймального відділення.

Котлован, у якому знайшли чоловіка, знаходиться на території гаражного кооперативу "Залізничник". Яму викопали ще в листопаді, кажуть місцеві.

Чоловіка, який знаходився у воді на дні котловану, побачили перехожі. Один зі свідків, Олександр Свередюк, розповів, що до приїзду рятувальників травмований ще був при свідомості. "Видно, що голова розбита, він піднявся і по пояс був у воді, стояв і дивився, холодно йому", - каже лучанин.

На поверхню травмованого дістали за допомогою медичних нош. На той момент чоловік вже був без свідомості, - каже речниця волинських рятувальників Ірина Варварук. Як він потрапив у котлован і скільки пробув у воді, наразі невідомо.

Нині усі обставини з'ясовує поліція. Як розповіла Суспільному речниця Ольга Бузулук, травмований, ймовірно - безхатько. Правоохоронці внесли відомості до реєстру досудових розслідувань, йдеться про порушення правил будівництва.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Жах!
    Жах!

    Хтось відповість за цей НЕОГОРОЖЕНИЙ котлован?

    4 січня 2021, 22:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися