У Луцьку тракторист живе на території підприємства
Волинь

У Луцьку тракторист живе на території підприємства

27 січня 2021, 11:17
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку водій трактора живе на території КП «Парки та сквери Луцька», бо опинився у складних життєвих обставинах.

Про це 27 січня під час пленарного засідання 5-ї чергової сесії Луцької міської ради, повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, пише ІА Волинські новини.

Зі слів очільника міста, щороку між владою та депутатським корпусом ведуться дискусії про те, як потрібно доглядати за деревами та кущами у Луцьку.

З його слів, коштів, які виділяються із міського бюджету щороку, не вистачає, аби питанням догляду за парками та скверами займалось якесь приватне підприємство.

Наприклад, цього року на догляд за парками та скверами виділили шість з половиною мільйонів.

«На жаль, ми не можемо виділяти більше коштів на ці потреби. А жодне приватне підприємство не хоче працювати за такі гроші», – каже Ігор Поліщук.

Він наголосив, що, до прикладу, косарі, які працюють у КП «Парки та сквери Луцька» отримують заробітну плату у розмірі 8-10 тисяч гривень в сезон.

«А водій трактора взагалі опинився в складних життєвих обставинах, тож він працює за ті гроші, за які не будуть працювати інші трактористи. Ми облаштували для цього чоловіка тимчасове місце проживання на території підприємства, оскільки він не має де жити», – розповів очільник міста.

Водночас, посадовець зауважив, що віднедавна працівники КП «Парки та сквери Луцька» не користуються тачками, тому що для них за кошти з бюджету міста купили електронний трицикл на батареї.

«Нам також хочеться, щоб підприємство не лише використовувало кошти з бюджету а й заробляло їх. Ми будемо до цього рухатися і удосконалювати роботу», – резюмував міський голова.

Фото ілюстративне


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися