Волинський нацгвардієць – кращий стрілець в Україні
Волинь

Волинський нацгвардієць – кращий стрілець в Україні

14 червня 2021, 13:06
0
0
Сподобалось?
0

Службовець військової частини 1141 майор Нацгвардії України, Руслан Левчук здобув перемогу в особистій першості та став кращим стрільцем з автомата у Нацгвардії.

Про це розповіла Суспільному повідомила прес-офіцер військової частини 1141 Юлія Ковпак.

Впродовж 12 та 13 червня на Київщині відбувався Чемпіонат Національної гвардії України з прикладної і практичної стрільби.

Військовослужбовці змагались за звання кращих стрільців з автомата, пістолета та з практичної стрільби у Нацгвардії. У змаганнях взяли участь 17 команд, а це — понад 100 учасників.

Нацгвардієць з Волині став кращим в Україні стрільцем з автомата

Участь у змаганнях взяв майор Руслан Левчук, заступник командира військової частини 1141 з озброєння, начальник технічної частини. Нацгвардієць з 2010 року бере участь у таких змагання і щоразу займає призові місця. Офіцер вважає, для перемоги потрібно небагато – трохи наполегливості й фарту. Каже: 

"Будь-яка перемога не дається легко. Я вважаю, що майстерність приходить з досвідом і наполегливою працею. Але однієї фаховості, на мою думку, замало. Тут потрібно ще й трохи везіння".

Нацгвардієць з Волині став кращим в Україні стрільцем з автомата

Головний суддя чемпіонату, полковник Андрій Мелешко розповів, що умови, в яких учаники змагань виконували завдання максимально наближені до бойових. Судді оцінювали витривалість, швидкість, фізичну загартованість, психологічну стійкість та влучність військовослужбовців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися