На Волині негода повалила дерева та позривала дахи
Волинь

На Волині негода повалила дерева та позривала дахи

28 липня 2021, 11:55
0
0
Сподобалось?
0

27 липня у селищі Ратне вирувала негода та навколишніх територіальних громадах вирувала негода. Буревій повиривав з корінням дерева, позривав дахи з будинків.

Про це Суспільному розповів Ратнівський селищний голова Віталій Бірук.

Як розповів Віталій Бірук негода розпочалася о восьмій вечора та вирувала всього близько 15 хвилин. Прийшла зі сторони Забродівської територіальної громади, де також, з його слів, наробила лиха.

За попередніми підрахунками, — каже голова громади, — вітер повиривав десятки дерев, розкрив дахи будинків, вулиці залишилися без світла.

Зокрема, найбільше дерев повиривало у цетральному парку, на вулиці Богдана Хмельницького та на території вулиці Нової. "Частково знесло дах у дошкільному навчальному закладі та на будівлі комунгоспу. Позривало шифер з багатоквартирних будинків селища", — розповів Віталій Бірук.

27 липня ввечері, зібралась місцева комісія ТЕБ та НС, - каже Віталій Бірук. З його слів, до 22:00 частково рятувальники порозчищали дороги від повалених дерев. 28 липня спеціалісти працюють над відновленням електроенергії у селищі.

Зі слів прес-секретарки ПрАТ "Волиньобленерго" Інни Ройко, станом на десяту годину ранку 28 липня негода на Волині знеструмила 9 населених пунктів у колишніх Маневицькому та Ратнівському районах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися