Вбили палицями: подробиці загибелі волинянина, який поїхав на Буковину купити авто
Волинь

Вбили палицями: подробиці загибелі волинянина, який поїхав на Буковину купити авто

16 вересня 2021, 14:08
0
0
Сподобалось?
0

52-річного мешканця Волині знайшли мертвим у лісосмузі неподалік Чернівців. Він приїхав на Буковину, щоб купити авто. 

У вбивстві правоохоронці підозрюють двох буковинців, один із яких мав продати йому машину. Чоловіки намагалися втекти, але їх затримали, пише "ТСН"

Вбивці залишили тіло просто за кілька метрів від дороги. Чоловіка із численними забоями помітив місцевий житель і одразу викликав правоохоронців.

Загиблий працював водієм сервісу перевезення. Тричі на тиждень возив людей до Чернівців. Там познайомився з двома буковинцями. Один з них запропонував купити автівку.

"Він домовився з пасажирами, у яких він планував придбати транспортний засіб, та хотів поїхати ним до Волинської області", - повідомив в.о. керівника Чернівецької прокуратури В'ячеслав Чорней. 

Та додому чоловік на новій автівці так і не доїхав. Його забили дерев'яними палицями до смерті ті, у кого він мав придбати авто – припускають слідчі. У загиблого забрали 3 тисячі доларів та 10 тисяч гривень.

А далі чоловіки намагалися втекти. З Чернівецької області рушили до Тернополя, потім до Луцька, а звідти – на Рівненщину. В одному із тамтешніх готелів їх і затримали правоохоронці.

"Було вилучено речові докази, які вказують на причетність вказаних осіб", - каже керівник Нацполіції Чернівецької області Руслан Дударець. 

Чоловіків, яких підозрюють у розбої та умисному вбивстві до судової зали заводять у кайданках. Поки триває досудове розслідування, спілкуватися з ними не дозволяють. Підтримати одного з затриманих прийшла його сестра. Жінка у розпачі і не вірить, що брат причетний до вбивства.

"Він не винен, він як співучасник просто стояв із боку", - каже жінка. 

Прокурор просить для підозрюваних тримання під вартою без права на заставу. Мовляв, чоловіки переховуватись, до того ж один з них раніше вже судимий. Суддя зачитує рішення:

"Тримання під вартою в державній установі "Чернівецький слідчий ізолятор" до 10 листопада 2021 року". 

Адвокати кажуть, що оскаржуватимуть рішення в апеляційному суді. Вимагатимуть дозволити внести заставу за підозрюваних. Якщо провину чоловіків доведуть – їм загрожує до 15 років за гратами або ж довічне ув’язнення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися