У Луцьку таки підвищили вартість проїзду у маршрутках до 8 гривень
Волинь

У Луцьку таки підвищили вартість проїзду у маршрутках до 8 гривень

20 жовтня 2021, 10:17
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку зросла вартість проїзду в маршрутках, які працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху.

Відповідне рішення прийняли під час виконкому Луцькради у середу, 20 жовтня, пише "Волинь.пост"

Нагадаємо, у місті провели розрахунок і встановили низку факторів, котрі викликають необхідність підвищення вартості проїзду, зокрема це – зменшення пасажиропотоку через пандемію (аналіз показує, що потік не відновиться, адже люди знайшли й альтернативні методи перевезення), а також нелегальний обіг готівки 10-15 %, не зважаючи на те, що постійно проводять роботу з пасажирами, котрі платять в обхід системи CityCard. Вартість перевезення для учнів хочуть встановити на рівні 4 гривень, дорослих - 8 гривень.

Граничний тариф на послугу з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах встановили у розмірі 8 гривень, для учнів – 4 гривні за поїздку за наявності учнівського квитка.

Управління інформаційної роботи має довести рішення до відома громадськості шляхом публікації його у засобах масової інформації не пізніше 10 днів після його ухвалення. Після того, як його офіційно оприлюднять у друкованих ЗМІ, воно набуде чинності.

«Із такою швидкістю, як стають у нас автобуси нові, автобуси Євро-5, думаю, що на кінець року ми вже будемо мати більше половини такого транспорту. А в першій половині наступного року закінчимо з «Богданами» та «Еталонами», - сказав міський голова Ігор Поліщук щодо оновлення автопарку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися