На Волині село «воює» із газовиками
Волинь

На Волині село «воює» із газовиками

28 листопада 2021, 12:26
0
0
Сподобалось?
0

У селі Ліски Володимир-Волинського району люди вийшли проти газовиків, які надумали серед опалювального сезону вимкнути тепло, щоб провести редизайн і понизити у трубопроводах тиск газу.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Аверс".

Газовики запевняють: діють за погодженою інвестиційною програмою. Але люди кажуть, що не згідні мерзнути в хатах два дні, поки робітники проводитимуть роботи. Представники «Волиньгазу» вкотре подалися на переговори з селянами – пробували їх переконувати у тому, що то ж для їхнього блага. Однак конструктивну не вийшло.

Люди кажуть: словам, не підтвердженим жодними документами, не вірять. Запевняють, що під час цієї зустрічі їм не показали ані інвестиційної програми, ані інших документів, які вони просили. І навідріз відмовляються перенести ці роботи на період закінчення опалювального сезону.

Більше того, за словами селян, їх уже попередили, що будуть ходити господарствами і перевіряти редуктори, так би мовити, на справність. Тому місцеві кажуть: готові навіть чергувати на газорозподільчому пункті, аби не допустити туди газовиків.

«Ми запитали про їхні ліцензії, вони нам їх не надали. Питали про державну частку в їхній компанії – вони так само нам нічого не можуть сказати. І працювати з такими людьми небезпечно, бо ми потім не зможемо знайти крайнього, – каже жителька села Людмила. – Їм не важлива техніка безпеки, ніхто не зважає на те, чого хочуть люди. Про добробут людей АТ «Волиньгаз» не дбає в жодному разі – вони дбають про свій дохід фінансовий, як вибити з нас якомога більше грошей».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися