Представники ОБСЄ не могли виїхати з України через протести матерів
Волинь

Представники ОБСЄ не могли виїхати з України через протести матерів

30 травня 2014, 10:30
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у смт Маневичі та на пункті пропуску «Ягодин» матері та дружини військовослужбовців 51-ї механізованої бригади перекрили дороги із вимогою, аби їх синів-чоловіків повернули назад додому зі східних областей України. Врегульовувати ситуацію разом із представниками влади виїхали близько 25-ти активістів Самооборони Майдану Волині.

У смт Маневичі ситуацію вдалося врегулювати о 13:00. З мітингарями домовилися, що сьогодні, 30 травня, о 15:00 відбудеться зустріч з волинськими військовими комісарами.

У пункті пропуску «Ягодин» було важче. Самооборонівці з 14:00 і до 21:00 вели переговори із жінками. Упродовж переговорів спершу вдалося домовитися пропускати транспорт щодвадцять хвилин. Але все одно  на кордоні утворилася 10-кілометрова черга. Про це поінформував виконуючий обов'язки керівника штабу Самооборони Майдану Волині Сергій Рижков.

Також незручності влаштували представникам ОБСЄ, які були пасажирами одного з транспорту у черзі. У результаті перемовин, участь в яких також брала місцева влада Любомльського району, жінки погодилися трасу звільнити. Розплакані розійшлиися по домівках, місцева влада виділила їм автобус для того, аби вони дісталися додому. Відомо, що й ці жінки мають намір прийти сьогодні, 30 травня, на 15:00 на зустріч із військовими комісарами.

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися