Волинські футзальні клуби борються за місця у чемпіонаті України
Волинь

Волинські футзальні клуби борються за місця у чемпіонаті України

13 березня 2023, 15:56
0
2
Сподобалось?
2

Цьогорічна Суперліга Волині може стати історичною, адже цілком реально відразу всі команди після закінчення другого кола можуть брати участь у Чемпіонаті України. Чемпіон за підсумками сезону здобуде право на участь у Першій лізі, срібний призер делегується на Другу лігу, володар «бронзи» з певних обставин також зможе зіграти у тій-таки Другій лізі. І це ще не все – колективи, що не змогли здобути місця на п’єдесталі, мають повне право заявитися на Аматорську футзальну лігу України. Тож це підвищує градус протистояння.

Ще до минулого вікенду 5-очковий відрив «Надії» вважався надійним, даруйте за тавтологію, аргументом. Одначе знову, як і півроку тому у двох фіналах минулого сезону Суперліги Волині, ТТІ Нововолинськ зумів здивувати. Хорівський клуб сезону нинішнього значно підсилився надзвичайно сильними гравцями з досвідом виступів у Екстралізі України за «Ураган», «Енергію» та «Кардинал»: Юрієм Когутом, Віталієм Ковальчуком, Ярославом Письком, Віталієм Танським. Що ж, колектив із міста волинських гірників цілком справедливо можна вважати наразі найбільш незручним суперником для оновленої «Надії».

«Надія» – ТТІ. Коли на початку гри згаданий Когут відкрив рахунок, здалося, що минулорічний срібний призер спокійно на класі здолає чинних чемпіонів. Але спокійно не вийшло. І здолати також не вийшло. Перетерпівши перший тайм, на другий «чорні» вийшли значно зібранішими та по-спортивному нахабнішими. І така нахабність відразу принесла подвійну радість ТТІ – дубль Юрія Кошелинського вже вивів уперед Нововолинськ – 1:2. Численні штурми «зелених» дали результат на 24 хвилині, коли після удару Ковальчука «оранжевий» таки заскакав за лінію воріт – 2:2. «Надія» кинулася виривати перемогу, але не вдалося. натомість разючі контри нововолинців мети досягли. У підсумку – 2:4.

У наступному поєдинку луцький «Любарт» зустрівся з «Вотрансом». Тут  «князі» вистраждали мінімальну перемогу наприкінці зустрічі – 1:0.

МФК «Хорів» поступився луцькому «Динамо» 1:4.

У Ковелі «Аперкот-Вокар» переміг «Теремно Хліб» 6:3.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися