Офіцер 14 бригади каже, що не бив солдата (відео)
Волинь

Офіцер 14 бригади каже, що не бив солдата (відео)

20 квітня 2023, 09:10
0
0
Сподобалось?
0

Старший лейтенант 14 окремої механізованої бригади Василь Арійчук, якого звинувачують у побитті військового Анатолія Грищука, запевняє, що не бив солдата і має свою версію подій.

Він прокоментував інцидент телеканалу Конкурент TV.

За словами старшого лейтенанта, Анатолій Грищук прийшов митися саме у його кімнату, де є окремий душ. Ним користуються й інші військові, але з дозволу офіцера. У даному випадку солдат дозволу не просив, а після миття голий, мокрий і брудний зайшов у кімнату, де мешкає, Василь Арійчук. Тут між ними і виник конфлікт. Офіцер стверджує, що від солдата тхнуло алкоголем (про те, що він був п’яний, у частині нібито є офіційно складений документ після «задувки»). Василь Арійчук каже, що не бив Анатолія Грищука, а лише накричав на нього, та змусив прибрати, адже той зробив у душі потоп. Також офіцер заперечує слова солдата про те, що бив його по голові берцями. За словами Арійчука, він тільки прокинувся і був одягнений лише у шорти та шльопанці, що нібито зафіксовано на камерах спостереження. Яким чином солдат отримав травми – не знає.

Також Василь Арійчук підтвердив, що спілкувався з сестрою Анатолія Грищука і пропонував допомогу на лікування, але не тому, що відчуває за собою вину, а тому, що у нього виникли серйозні проблеми і він просто хоче їх вирішити.

Чия версія подій правдива, відповідь має дати слідство.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися