Амуніцію та броньований джип для бійців «Світязя» презентували нардепи
Волинь

Амуніцію та броньований джип для бійців «Світязя» презентували нардепи

1 жовтня 2014, 11:18
0
0
Сподобалось?
0

Після боїв в Іловайському котлі гарно екіпірований спецпідрозділ УМВС України у Волинській області «Світязь», у буквальному сенсі слова залишився босим і голим. Уся амуніція була втрачена. Днями у гості до роти спецпризначення «Світязь» завітали народні депутати України Ігор Єремеєв та Степан Івахів. Завітали не з порожніми руками. Привезли 25 комплектів бронежителів, кевларових касок, спальних мішків, карематів, комплектів одягу, бушлати. Також нардепи пообіцяли, що протягом тижня забезпечать необхідної амуніцією (включно зі зручним армійським взуттям та приладами нічного бачення) всіх бійців підрозділу, а це - 75 осіб.

Також, як розповів на своїй сторінці у Фейсбук сам Ігор Єремеєв, «Світязь» отримав джип «Мітцубісі», який обладнали бронею та облаштували його під мобільну вогневу точку для встановлення крупнокаліберного кулемета.

«Наразі закуплені ще 4 такі автівки, які також на переобладнанні і найближчим часом будуть відправлені на фронт», - додав Єремеєв.

Одну з них, за домовленістю з міліцейським керівництвом області, також передадуть на потреби «Світязя». Також спецпризначенці отримають талони на паливо для машин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися