Молитва змінює кров, а миро діє як антибіотик!
Закарпаття

Молитва змінює кров, а миро діє як антибіотик!

11 січня 2016, 13:49
13
203
Сподобалось?
203
Це довів кандидат медичних наук Михайло Лазорик з Ужгорода
 
Те, що під час Божих піснеспівів у храмі людина почуває умиротворення, духовне полегшення, скаже вам багато вірян. Чимало є випадків і зцілення мироточивими іконами та хрестами. Науково підтвердити цілющий вплив молитви і мира на організм людини вирішив Михайло Лазорик з Ужгорода. І після цього запатентував результати своїх досліджень. 
 
Молитва має сильніший ефект,          ніж ванни та голковколювання
Михайло Лазорик – кандидат медичних наук, доцент кафедри факультетської терапії Ужгородського національного університету, заслужений винахідник України, гомеопат, патентознавець. Він запатентував 166 винаходів, над деякими з них працював спільно зі своїми студентами, які є співавторами багатьох праць. Ідея дослідити вплив молитви на кров прийшла Михайлу Івановичу п’ятнадцять років тому, адже він теж віруюча людина, ходить до церкви. Дослідження про вплив на кров голкотерапії та лікувальних ванн уже проводив. Тому зацікавився: а чи змінюється структура крові під час молитви? Разом зі студентами взявся за працю. Священнослужителів вирішив не долучати, щоб вони не піддавалися сумніву щодо цілющого значення молитви. 
На експеримент зголосилося всього 15 чоловіків та жінок, які поставили умову: не оприлюднювати їхніх прізвищ. Це були юристи, медики та люди без жодної освіти. Пацієнти хворіли на атеросклероз, гепатит В, серцеві патології та інші недуги. Треба зазначити, що дослідження не проводилося водночас над усією групою, адже аналіз крові одного забирає чимало часу. 
Перед дослідом науковці брали капілярну та венозну кров, проводили аналіз. Потім хворий (або хтось із його знайомих) читав молитви хвилин 15-20 чи то подумки, чи з молитвослова. Це і «Отче наш», «Вірую», «Царю Небесний», псалом 50, до святих, до небесних покровителів. Після цього знову робили аналіз венозної та капілярної крові.
– Результати першого ж пацієнта здивували неабияк! – розповідає Михайло Лазорик. – Чоловік ледве вижив у аварії, в якій загинув його брат. Мав остеомієліт (загноєння кісток ніг). Коли порівняли показники крові до та після молитви, виявилося, що рівень одного з показників фагоцитозу був у шість (!) разів нижчим, ніж до експерименту! В інших чоловіків – нижчий утроє, в жінок менші, адже вони емоційніші. Коли співставив результати дослідження про вплив на кров лікувальних ванн та голковколювання, то з’ясувалося, що молитва має… набагато сильніший ефект. Пояснюємо це тим, що під час запального процесу розвивається агресія проти збудника, а молитва діє заспокійливо. Своїм дослідженням ми підтвердили, що молитва – це не опіум для народу. Коли вона читається, звукові коливання діють на організм людини і викликають зміни показників крові. Тому що під час молитви ми включаємо свідомість, очі, слух і мовленнєвий апарат.
Помазали миром безнадійне дитя –           і воно стало… дихати
Нещодавно до Михайла Лазорика звернулися священнослужителі православного монастиря, що у селі Кибляри Ужгородського району. Там мироточили камінь з Почаївської гори, ікона «Умиротворение погибших» та настільний дерев’яний хрест з металевим ликом Ісуса. З них монахи передали три зразки мира, але Михайло Іванович не знав, з якої конкретно святині. 
Одні люди скептично ставляться до дива мироточення, інші – вірять у це беззаперечно. Викладач зі студентами в Інтернеті знайшли окремі дослідження та зрозуміли, що найбільш всебічні та глибокі має… Інститут криміналістики ФСБ Росії. Тому пішли іншим шляхом: вирішили дослідити безпечність мира для людини.
– Спочатку з’ясували, що взірці з миром не заражені бактеріями та грибами, – розказує про хід дослідження ужгородський науковець. – За місяць посіяли вирощені бактерії і додали до них крапельку кожного мира. З трьох взірців у одному блокувався ріст бактерій, тобто миро діяло як антибіотик. Через місяць повторили експеримент. І навіть у мирі, розведеному після десяти разів, ріст бактерій блокувався! В інших двох пробах мікроби розвивалися, отже, лікувального ефекту ці зразки не мали. Вже опісля  монахи зізналися, що цілюще миро – з настільного хреста. 
Поки Михайло Лазорик зі своїми студентами проводили дослідження, в обласну дитячу лікарню в Мукачевому потрапив півторарічний хлопчик, який невдало впав. Дитя перебувало на апараті штучного дихання. Батьки попросили дозволу лікарів, чи можна помазати лобика тим миром з настільного хреста. Медики, зважаючи на безнадійний стан дитини, дозволили. І сталося диво! Через 10 хвилин малюк почав дихати самостійно, а наступного дня, як запевняє Михайло Лазорик, його виписали з лікарні!
Олена ПАВЛЮК,
Закарпатська область
 
Перед експериментом науковці брали капілярну та венозну кров, проводили аналіз. Потім кожен хворий (або хтось із його знайомих) читав молитви хвилин 15-20 чи то подумки, чи з молитвослова. Це і «Отче наш», «Вірую», «Царю Небесний», псалом 50, до святих, до небесних покровителів. Після цього знову брали аналіз венозної та капілярної крові.

Найліпші дослідження дива мироточення в… Інституті криміналістики ФСБ Росії. Тому ужгородський науковець вирішив вивчити безпечність мира для людини. З трьох узятих проб лише в одній блокувався ріст бактерій, в інших двох – мікроби розвивалися, тобто лікувального ефекту ці зразки не мали.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Мирослава
    Мирослава

    теж свята вода робить чудеса

    12 січня 2016, 06:24
    Відповісти
  • Віктор
    Віктор

    Це все добре, але перед тим як висловити своє захоплення, мені цікаво познайомитися із публікаціями (де можна дістати копії публікацій? vskihar@hotmail.com)

    15 січня 2016, 02:22
    Відповісти
  • ДНК
    ДНК

    Краще б провели аналіз речовини мироточищих ікон, 100% подкармлюють агаром бактерії втіхаря а людям показують що це диво. Та ж хрень з благодатним вогнем, йшов 2016 від народження різдва, люди досі вірять в бурду (маю наувазі неперевірені факти мироточення і "благодатного" вогню) бог може і є

    17 січня 2016, 16:20
    Відповісти
  • Ніка
    Ніка

    нажаль шахраї усюди, навіть як каже тут ДНК, якшо вже підробляють миро на іконах і дурять людей-то про яку мораль, духовність можна казати. шахраї в церквах, непорядні священники та ін. духовні служителі-вони є і оскверняють церкву і все святе, але це не означачає, шо Бога нема і в церкву не треба відвідувати-це вже наші відмазки і небажання..

    29 січня 2016, 12:56
    Відповісти
  • Самонавіювання, гіпноз, власний контроль. Якщо існує божа корівка, то може бути і її власник (повелитель)... до Ніки: Яка духовність притаманна маракобісіми?

    29 січня 2016, 21:42
    Відповісти
  • Petro
    Petro

    Povna majachnja

    30 січня 2016, 14:53
    Відповісти
  • Виктор
    Виктор

    Долбоебизм высшей степени!!!

    2 березня 2016, 13:52
    Відповісти
  • Олександр
    Олександр

    https://yadi.sk/i/-h3Sl_sqrCDDg те саме надруковано за 23 роки тому.

    23 квітня 2016, 00:56
    Відповісти
  • Вера  из Измаила
    Вера из Измаила

    Почему-то все попы и их дети и жены лечатся не молитвали, а в крутых клиниках. В крутых, потому, что за деньги прихожан. Все это поповская пропаганда. ДЕБИЛИЗАЦИЯ народа, который сам хочет быть дебилом...........К сожаленью, все больше и больше людей отупевают от этих религий............

    23 квітня 2016, 10:51
    Відповісти
  • djek
    djek

    Я бачу тут всі такі умні і на читані. ДНК у мене до тебе запитаня, якщо ти такий умний, то підкорми ти бактерії і зроби так щоб твоя фотографія замироточила і покажи мені і я повіру в те що це маячня. А поки не маеш фактів то мовчи. А ви всі тут умні не знаете того що в церкві існує комісія по розслідуванню чудес до яких входять не тільки "попи" але і учені і представники влади і вони досліджуючи вирішують чудо це, чи шахрайство. І перед тим як щось Базікати подумайте що 4 міллярдів людей вірять що це чудо, а не можуть бути 4 міллярди дебілами одночасно.

    12 травня 2016, 14:40
    Відповісти
  • Мар'яна
    Мар'яна

    Погоджуюся з думкою djek. Хай по вірі вашій буде Вам!!! Бажаю Всім любові та Божої Благодаті.

    14 липня 2016, 20:13
    Відповісти
  • Сатаність
    Сатаність

    Слава сатані!!! всі будемо в пеклі горіти, там почитаю статтю цю чудову. Свята вода діє, мені раз на нею бризнули а у мене татуха сатани на спині та так пекло, Увіруйте уууу..

    10 серпня 2016, 23:13
    Відповісти
  • Андрій
    Андрій

    Не бачу контрольної групи в дослідженнях. Зрозуміло, що аналіз венозної крові – інвазивна процедура, відбувається проколювання шкіри і вмикаються захисні механізми, тому в першому і другому дослідженні будуть різні результати. Потрібно було паралельно взяти кров двічі поспіль у інших пацієнтів, над якими не молилися, і порівняти результати між двома аналізами в кожного з цих пацієнтів

    11 березня 2018, 18:53
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися