На Житомирщині уся родина учасника «Голосу країни» отруїлася грибами та померла
Житомирщина

На Житомирщині уся родина учасника «Голосу країни» отруїлася грибами та померла

24 вересня 2021, 12:55
0
0
Сподобалось?
0

У місті Коростень на Житомирщині отруїлася грибами вся сім’я учасника «Голосу країни» Богдана Мухи. Загинули мама, бабуся та тітка артиста.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Богдан приїхав з Києва до Коростеня одразу, дізнавшись про смерть 48-річної матері, та потрапив на три похорони.

«Я знаю, що моя бабуся, мама і тітка їли гриби, їм було зле. Бабуся з тіткою були тут, мама допомагала старенькому дідусю. Їй теж було зле весь день», – розповів учасник «Голосу країни».

Журналісти дізналися, що правоохоронці під час огляду помешкання знайшли посуд з грибами і якусь випивку. Припускають, жінки могли отруїтися блідою поганкою. Хоч отруєння неякісним алкоголем теж не відкидають.За словами сусідів, жінки самі по гриби не ходили, їх пригостив приятель. Але після трагедії його не бачили. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство. Тож чоловікові, який приніс гриби, може загрожувати пожиттєве ув’язнення.

Раніше про смерть трьох жінок у Коростені повідомили в поліції, проте не називали імен. Спочатку померла жінка 1968 року народження. Уже наступного дня з’ясувалось, що за місцем проживання жінки виявлено тіла ще двох людей – її матері, 1944 р.н., та сестри, 1973 р.н. Їх знайшов син померлої, коли приїхав організовувати поховання.

Медики зауважили, що перші симптоми отруєння можуть проявитися не відразу, а нудота, блювота і спазми тимчасово можуть припинитися.

Чим відомий Богдан Муха

Богдан Муха став учасником музикального шоу «Голос країни-11» з піснею «Show must go on» і повернув до себе всі 4 крісла зіркових суддів. Хлопець, довго не вагаючись, обрав команду Олега Винника. Артист впевнено дійшов до чвертьфіналу, проте потім йому довелося покинути сцену. Останньою піснею на проєкті для нього стала «Bohemian Rhapsody».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися