Суд змусив Земфіру сплатити 300 тис. рублів ображеному фанату через український прапор?
Світ

Суд змусив Земфіру сплатити 300 тис. рублів ображеному фанату через український прапор?

26 жовтня 2015, 23:57
0
0
Сподобалось?
0

Співачка Земфіра виплатила жителю Ростова-на-Дону понад 300 тис рублів як компенсацію «моральної шкоди», завданої на концерті… 2013 року. Про це повідомляє «Високий Замок» з посиланням на Еспресо.TV .

Житель Ростова, ім'я якого не називається, звернувся в поліцію, а потім і до суду лише в червні 2015 року. Він стверджував, що Земфіра образила його на концерті в ростовському палаці спорту два роки тому. Було це так. 20 жовтня 2013 в Ростові-на-Дону Земфіра завершила концерт обіцянкою більше не приїжджати в це місто. За даними ЗМІ, співачку засмутила організація концерту, а також поведінка глядачів, які почали викрикувати побажання, які пісні вони хотіли б почути. У відповідь на вигук «Ромашки давай!» вона відповіла у мікрофон: «Я зараз тобі так дам, не понесеш!» Пізніше Земфіра вибачилася за вчинок.

Адвокат позивача пояснив, що його клієнт пішов в поліцію так пізно, тому що 4 липня був на концерті співачки в Грузії, де вона розгорнула український прапор, що також образило російського патріота і нагадало йому про виступ 2013 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися