Тайванська пара смішно спародіювала проект Follow Me
Світ

Тайванська пара смішно спародіювала проект Follow Me

18 травня 2016, 11:51
0
0
Сподобалось?
0

Ще в далекому 2013-му сьогоднішні інтернет-зірки Мурад Осман і Наталія Захарова без перебільшення підірвали Мережу своїм фотопроектом Follow Me, мандруючи по світу та знімаючись у розкішних нарядах на тлі екзотичних краєвидів — у кожному кадрі витончена білявка веде за руку коханого, який і робить фото. І породили новий напрямок у фотозйомці, наживши купу послідовників.

Зараз фотографією в стилі «фоллов мі» уже нікого не здивуєш, але тайванській парі Форесту Лу і Агнес Чиєн вдалося освіжити цю доволі заїжджену ідею, пише видання BoredPanda

Під час недавньої відпустки на гаваях пара відтворила знаменитий «followmeto» в різних мальовничих куточках п’ятдесятого штату Америки. Але, замість того щоб триматися за руки, як їхні відомі попередники, Агнес тягне Фореста за собою за волосся, вухо чи навіть ніздрі. Це і робить їхню серію знімків такою забавною альтернативою нудній первісній версії. Смішні фото тайців буквально розлетілися по Facebook. Тож, хлопці, наступного разу, когда ваша подруга запропонує спільну мандрівку, просто майте на увазі: вам можуть зробити боляче.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися