У російському університеті посвята у студенти відбувалася голяка
Світ

У російському університеті посвята у студенти відбувалася голяка

9 вересня 2016, 13:02
0
0
Сподобалось?
0

М’яко кажучи, незвичну посвяту у студенти влаштували для першокурсників історичного факультету Кемеровського університету. Під час сумнівного дійства, яке відбувалося на турбазі вишу, їх змусили роздягнутися до гола.  Старшокурсники запропонували ще неповнолітнім студентам взяти участь у «грі» – на роздягання. За кожен предмет нараховували бали. Також студенти старшокурсники шляхом погроз змушували знімати і білизну.

Про інцидент та фото з місця «посвяти» опублікувало російське видання vse42.ru.

– Ми почали відмовлятися, а старшокурсники стали на нас тиснути. Спершу просто намагалися вмовити, мовляв, чого ви як лохи, ніхто про це не дізнається. Коли у них не вийшло, вони почали погрожувати нам фізичною розправою. Ходили розмови про те, що вночі нас вимажуть фекаліями, сфотографують все і викладуть в Мережу. Ми здалися і роздяглися, – розповіла одна з учасниць дійства.

Неподобство відбувалося на очах у викладачів університету. Після скандалу довкола оголених фото студентів декан історичного факультету вишу Костянтин Юматов звільнився. Заяви про звільнення також написали обидва заступника декана: з навчальної роботи – Олексій Адаменко і з виховної – Роман Качур.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися