Мадонна — Жінка року
Світ

Мадонна — Жінка року

17 жовтня 2016, 20:32
0
0
Сподобалось?
0

Американську співачку Мадонну обрали Жінкою року за версією журналу «Billboard». Урочиста церемонія вручення винагороди відбудеться 9-го грудня в Нью-Йорку.

«Мадонна – одна з небагатьох супер-артистів, чий вплив та кар’єра виходять за межі музики. Завдяки її творчому баченню, постійним інноваціям та відданості філантропії вона є натхненням для мільйонів людей по всьому світі. Крім цього вона є видатною феміністкою, єдиною в своєму роді артисткою, котра використовує свій вплив заради змін ставлення до жінок, сексуальності та рівності прав …», — зазначила президент «The Hollywood Reporter-Billboard Media Group» Дженіс Мін.

Мадонна є найдорожчою артисткою, що гастролює сольно. З 1990-го року сума її заробітку перевищила 1,31 мільярда. Також Мадонна є співачкою, чиї записи продаються найкраще, а її пісні та альбоми багато разів очолювали авторитетні музичні чарти. Зірка має 7 премій «Греммі».

Благодійний фонд Мадонни нині будує Інститут дитячої хірургії та інтенсивної терапії в африканській країні Малаві. Він відкриється у 2017-му році та носитиме ім'я прийомної доньки артистки, Мерсі Джеймс.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися