Знайшов формулу для виграшу  в лотерею
Світ

Знайшов формулу для виграшу в лотерею

19 жовтня 2018, 12:41
0
0
Сподобалось?
0

Румунський математик і економіст став вигравати в лотерею. Проте щасливчиком його не назвеш. Хіба здібним науковцем, який… знайшов формулу виграшу! Усе законно.

Змусила взятися за таку справу чоловіка фінансова скрута. Його розробка дозволяла вгадувати п’ять з шести виграшних чисел. Через чотири роки після першого виграшу Стефан, використавши формулу, скупив усі квитки з найбільш ймовірною комбінацією – і зірвав джек-пот! На виграні гроші чоловік виїхав з Румунії в Ізраїль. Пізніше виграші допомогли перебратися в Австралію – країну, громадянство якої дозволяло йому брати участь в лотереях багатьох країн. Чоловік розробив нову формулу – і почав велику гру. Стефан Мандель привернув увагу інвесторів, разом з якими скуповував квитки з усіма можливими комбінаціями. Таким чином йому вдалося обдурити систему дванадцять разів. Влада Австралії щоразу міняла правила проведення лотереї, але Мандель постійно знаходив спосіб їх обійти і знову зірвати куш. Коли врешті «лавочку» прикрили, він разом з інвесторами поїхав у США, де зірвав джек-пот у розмірі… 27 мільйонів доларів! Також компанія отримала тисячі призів, маючи на руках майже усі результативні квитки.

Та після цього великого виграшу від Стефана відвернулася удача. Якось він вирішив взяти участь у державній лотереї Ізраїлю, залучив інвесторів – і прорахувався. Тоді чоловіка звинуватили у шахрайстві і посадили у в’язницю на 20 місяців. Відбувши цей термін, вчений виїхав на один з островів і тепер зарікся грати в лотерею.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися