У Німеччині підлітки із ножем напали на 15-річного українця
Світ

У Німеччині підлітки із ножем напали на 15-річного українця

21 травня, 11:44
0
0
Сподобалось?
0

У німецькому місті Дортмунд, що розташоване на заході країни, група підлітків із ножем напала на 15-річного українця. Хлопець отримав важке поранення.

Про це повідомляє поліції Німеччина та німецька газета Bild.

За даними німецької поліції, подія трапилась у неділю, 19 травня, близько 20:50 за місцевим часом. Між двома групами підлітків розпочалась словесна суперечка, яка переросла у бійку. Внаслідок сутички 15-річний підліток, який проживає у Арнсбергу, отримав ножове поранення.

«15-річного підлітка з Арнсберга побили та кілька разів поранили ножем у верхню частину тіла», – йдеться у повідомленні німецької поліції.

Німецькі правоохоронці зазначили, що підліток отримав серйозне поранення і його життя перебувало під загрозою. Втім, лікарям вдалося врятувати хлопця.

Як пише Bild, постраждалий – біженець з України. Він разом з двома друзями почав розмову з двома дівчатами, що не сподобалось іншій групі підлітків.

«Групі молодиків це, мабуть, не сподобалося, і виникла бійка. Раптом один із них вихопив ніж. 15-річний підліток спочатку отримав поріз на шиї, потім нападник встромив ніж у верхню частину тіла», – повідомляють журналісти.

Нападникам вдалося втекти з місця події, їх розшукує поліція.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися