У Луцьку випробували висотний пожежний підйомник (фото)
Волинь

У Луцьку випробували висотний пожежний підйомник (фото)

20 червня 2023, 12:25
0
1
Сподобалось?
1

У Луцьку працівники ДСНС випробували новітній колінчастий підйомник АКП-45: відпрацювали алгоритм розгортання підйомника на максимальну висоту в 45 метрів, провели навчання особового складу з виконання завдань за призначенням на висоті, здійснення керування спецтехнікою та вивчили особливості її експлуатації.

Після навчань і постановки в бойовий розрахунок техінка буде слугувати для максимально ефективного виконання завдань з гасіння пожеж і рятування людей в умовах надзвчиайних ситуацій підрозділами пожежно-рятувальної служби Волині.

Про це розповіли у пресслужбі волинських рятувальників.

Такої техніки Луцьк потребував давно. Головне управління ДСНС неодноразово проводило зустрічі із найбільшими забудовниками міста, котрі щоразу прагнуть збільшити поверховість своїх будівель. Неодноразово вони обіцяли допомогти з придбаням техніки, аби їхні високтки відповідали пожежній безпеці та спроможності рятувальників її забезпечувати. Однак, попри всі обіцянки, справа з місця не зрушувалася з десяток років. Отримати 45-метровий колінчастий підйомник вдалося тільки нещодавно за сприяння німецької гуманітарної місії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися