Зеленський зустрівся з очільником Пентагону: про що вони говорили
Світ

Зеленський зустрівся з очільником Пентагону: про що вони говорили

3 червня, 10:23
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Володимир Зеленський прибув до Сінгапура для участі у безпековій конференції "Діалог Шангрі-Ла". Він зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном.

Про це Зеленський повідомив у Телеграм.

"Провів зустріч з міністром оборони США Ллойдом Остіном на полях Азійського саміту з питань безпеки "Діалог Шангрі-Ла". Обговорили ключове – оборонні потреби нашої держави, посилення української системи ППО, коаліцію F-16, підготовку двосторонньої безпекової угоди.  Дякую президенту Байдену за ухвалення важливого рішення щодо захисних ударів американською зброєю по території ворога для ефективної протидії російським спробам розширювати зону бойових дій", - написав він.

Нагадаємо, Зеленський прибув з візитом до Сінгапуру. Володимир Зеленський зустрінеться з владою країни та інвесторами, а також виступить на конференції "Діалог Шангрі-Ла", яка є ключовим майданчиком для безпекових тем в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Саме питання безпекових гарантій для нашої держави останніми днями є пріоритетним у графіку Зеленського.

Напередодні він підписав безпекові угоди одразу з трьома країнами - Норвегією, Ісландією та Швецією. Раніше ж - здійснив візити до Іспанії, Португалії та Бельгії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися