Зеленський подає до Ради законопроєкт про множинне громадянство
Україна

Зеленський подає до Ради законопроєкт про множинне громадянство

22 січня, 10:07
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Володимир Зеленський подає до Верховної Ради законопроєкт про запровадження множинного громадянства – цей крок є частиною комплексних змін до законодавства країни.

Про це Глава держави сказав у своєму зверненні з нагоди Дня Соборності України, пише УНН.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у понеділок, 22 січня, вносить до Верховної Ради законопроєкт, який дозволить ухвалити комплексні зміни до законодавства та запровадити інститут множинного громадянства.

«Сьогодні я вношу у Верховну Раду України ключовий законопроєкт, який дасть змогу ухвалити комплексні зміни до законодавства та запровадити інститут множинного громадянства», – повідомив Зеленський.

Зі слів Президента, це дасть змогу мати українське громадянство всім етнічним українцям та їхнім нащадкам із різних країн світу.

«Звісно, окрім громадян країни-агресора», – уточнив він.

«Усі, хто в періоди різних хвиль еміграції вимушено залишив рідну землю, опинившись у Європі, США, Канаді, країнах Азії, Латинської Америки. Усі, хто допомагає нам попри сотні й тисячі кілометрів від рідної землі. Іноземні добровольці, які стали на захист України, усі, хто воює за свободу України, як за рідну Батьківщину. І Україна стане для них такою», – додав Зеленський.

Нагадаємо: Київський окружний адміністративний суд 10 січня задовольнив позов Богдана Львова щодо поновлення на посаді судді і виплати заробітної плати «за час вимушеного прогулу». Раніше журналісти виявили, що Богдан Львов має громадянство Російської Федерації. Сам він це заперечує.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися