Діаманти: особливості вибору самоцвіту для створення ефектних прикрас
Актуально

Діаманти: особливості вибору самоцвіту для створення ефектних прикрас

4 листопада 2021, 18:30
0
0
Сподобалось?
0

Діамант – незмінний переможець у багатьох номінаціях. Це розкішний, загадковий, привабливий та виправдано дорогий самоцвіт. Щоб добути всього один карат, необхідно переробити близько 250 тон руди. Дорогоцінний камінь відноситься до рідкісних мінералів, після огранювання стає надзвичайно красивим. Вибрані на сайті https://gold.ua/ua/diamonds діаманти використовують для створення модних ювелірних виробів.

Діаманти для створення будь-яких прикрас

Діаманти вже багато століть залишаються найдорожчими дорогоцінними каменями. В руках найдосвідченіших ювелірів необроблений мінерал стає по-справжньому красивим та ексклюзивним – все це незмінно привертає увагу жінок. Ювелірні вироби з таким обрамленням захоплюють та заворожують.

прикраси та діаманти Gold.ua

Використовують дорогоцінний камінь для створення:

  • Сережок. Це можуть бути моделі у вигляді кільця, пусетів зі вставками, доріжок.
  • Кільця. Використовують не тільки для заручин, але й для створення лаконічних стильних або солідних жіночих, милих дитячих, масивних та ефектних чоловічих прикрас.
  • Підвіски, кулона. Прикрашати камінням можна як масивні, так й мініатюрні вироби.
  • Годинника чи браслета. Інкрустований діамантами виріб стає ексклюзивною прикрасою. Ефектні вставки можуть бути використані для оформлення дитячих, жіночих, часто й чоловічих моделей.
  • Брошок. Часто це цілісна прикраса, яка може бути виконана у вигляді шпильки, значка, голки. Камінь вінчає будь-яку річ.

Діаманти, які запропоновані компанією Gold.ua, використовують для створення масивних або невеликих ювелірних виробів. Нерідко набувають алмази й для створення кольє, які можуть повністю або лише частково складатися з дорогоцінних каменів.

Головні критерії вибору діамантів

діамант для прикраси

Дізнатися цікаві факти про діаманти, навчитися вибирати коштовності допомагають досвідчені експерти, які діляться своїм досвідом в блозі магазину. Підбирають якісний камінь за кількома параметрами. В першу чергу звертають увагу на вартість. Для багатьох це головний показник, тому перед покупкою варто вивчити асортимент магазину та визначитися з прийнятною ціною. Щоб правильно підібрати камінь або готову інкрустовану прикрасу, варто:

  • Підібрати для порівняння кілька прикрас. Обов'язково вивчають інформацію про товар. Якщо відмінності в характеристиках незначні, за камінь та огранювання можна не переплачувати.
  • Купувати чисті алмази – без або з незначними вкрапленнями. Чисті діаманти завжди високо цінують ювеліри.
  • Купувати великі камені можна для створення ефектної прикраси, в тому числі каблучки для заручин. Це пам'ять на все життя. Нерідко прикраси стають надбанням всієї родини, передаються з покоління в покоління.

Для створення стильних, ефектних та авторських прикрас підходять як діаманти любого огранювання, у тому числі фантазійної.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися