У Києві майданівці і учасники АТО влаштували бій за право охороняти підприємство
Кримінал

У Києві майданівці і учасники АТО влаштували бій за право охороняти підприємство

5 листопада 2014, 11:54
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ввечері у Києві території приватного підприємства «Сучасні технології» сталося зіткнення між двома групами людей. Перші називали себе однією з сотень Майдану, і заявляла, що охороняють територію за узгодженням з власником, другі - учасники АТО, які приїхали нібито з-під Донецька, і вирішили відновити справедливість, бо охорона цього об'єкту ніби-то була їхньою справою. У хід пішла вогнепальна і холодна зброя, «коктейлі Молотова».

Як написав у «Фейсбук» радник міністра МВС Антон Геращенко, в результаті 42 учасника сутички з обох сторін затримані. У них вилучили балаклави, бейсбольні біти, ножі, пляшки з «коктейлем Молотова».

«Зараз проходив їх ідентифікація, після чого усі вони, окрім одного, у якого вилучена вогнепальна зброя, будуть відпущені по будинках під зобов'язання являтися на допит до слідчого. При затриманні ніхто не постраждав. Правопорушники побачивши чисельну перевагу міліції добровільно відмовилися від продовження протиправних дій. Правда до приїзду працівників міліції громадяни встигли дати один одному стусанів, з'ясовувавши у кого з них більше прав.

Ні у тих хто нібито охороняв ні у тих кіт приїхав розбиратися з тими, що охороняли не було ніяких документів тих, що підтверджують законність їх дій з охорони або заволодіння об'єктом. За попередньою інформацією по цьому об'єкту вже багато років ведуться майнові спори в судах і не лише», - зазначив Антон Геращенко.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 УК - Хуліганство із застосуванням вогнепальної і холодної зброї.

Слідчі разом з понятими провели огляд території об'єкту, яка складає більше трьох гектарів, на предмет виявлення викинутих правопорушниками одиниць холодної вогнепальної зброї.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися