Суд відпустив під заставу двох волинських податківців, яких затримали за 400 хабара
Кримінал

Суд відпустив під заставу двох волинських податківців, яких затримали за 400 хабара

13 лютого 2015, 12:27
0
0
Сподобалось?
0

11 лютого у Печерський районний суд Києва розглянув питання щодо обрання запобіжного заходу заступнику начальника головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Руслану Вандьо та начальнику управління фінансового аудиту ГУ ДФС у Волинській області Віктору Полюховичу. Їх обох затримали працівники СБУ та Генпрокуратури за одержання 400 тисяч гривень хабара від підприємця, який намагався уникнути сплати до бюджету 3,5 мільйона гривень податків.

Як стало відомо «ВолиньPost» з власних джерел, під час засідання Печерського суду розглядали можливість обрати обом посадовцям міру запобіжного заходу арешт. Щоб їх не арештували, Вандьо запропонували альтернативу – заставу 365 тисяч гривень. Приблизно за півгодини після оголошення суми його брат Ігор Вандьо, який працює заступником начальника ГУ ДФС у Житомирській області, заплатив всю суму готівкою.
Віктору Полюховичу запропонували заставу 341 тисячу замість арешту. Її також внесли 11 лютого. Хто саме це зробив, невідомо. Цікаво, що під час судового засідання Полюхович «жалівся»: знімає квартиру, утримує сім’ю і отримує зарплату лише 3500 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися