У Києві виявили арсенал зброї — з’ясовують причетність до нього «Самооборони Майдану»
Кримінал

У Києві виявили арсенал зброї — з’ясовують причетність до нього «Самооборони Майдану»

14 серпня 2015, 22:54
0
0
Сподобалось?
0

За санкцією Печерського районного суду столиці Головне управління СБУ у Києві та Київській області у рамках кримінального провадження, розпочатого прокуратурою, провело обшук в одному з житлових будинків по вулиці Михайлівській у Шевченківському районі. Працівники спецслужби вилучили автомат АК з глушником та штик-ножем, карабін Steyr AUG, три пістолети – «Glok», «Форт» та «EkolJackal», понад півтисячі набоїв різного калібру, чотири гранатомети, 17 гранат – РПГ, РГД і Ф-1. Зброя була хаотично прихована у різних місцях помешкання – в шафах, під столами, матрацами, за диванами, на горищі, інформують в СБУ.

Як з’ясували правоохоронці, приміщення використовувалося як своєрідний хостел для бійців добровольчих батальйонів. Люди, які знаходились у приміщенні під час проведення обшуку пояснили, що зброя мала нібито бути направлена у зону проведення АТО.

Також правоохоронці перевіряють причетність до знайденої зброї представників «Самооборони Майдану». Керівники сотень ідуть на контакт зі слідством, щоб встановити істину.

https://www.youtube.com/watch?v=MSGxbMXKb2M


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися