Волинянин півтора місяці прожив з трупом матері у ванній
Кримінал

Волинянин півтора місяці прожив з трупом матері у ванній

27 жовтня 2015, 22:57
0
0
Сподобалось?
0

Страхітливу історію розслідує міліція Нововолинська. 43-річний місцевий мешканець півтора місяця тримав у ванні тіло матері, накрите покривалом і закидане шматтям. Аби забити трупний сморід, просто зачинив двері і пофарбував їх.

Подробиці справи сайту «Нововолинськ Діловий» розповів перший заступник начальника МВ УМВС Юрій Душний.

Сталося це у Шахтарському мікрорайоні Нововолинська у багатоповерхівці у квартирі на другому поверсі. Жінка, 1954 року народження, повісилась над своїм ліжком. Чи не довів син її до самогубства – слідство з'ясовує. У міліцію зі скаргами вона ніколи не зверталась.
Син пиячить, вештається по смітниках. Материну пенсію за останній місяць не пропив із дуже простої причини: кошти надходили на банківську картку, а коду він не знав. Пояснив міліціонерам, що дуже злякався, побачивши матір повішеною. Сам був тоді у стані сильного сп'яніння, сховав тіло у ванні, а далі практично з запою не виходив.
Сусіди нічого не підозрювали. Викрила страшний факт племінниця вішальниці. Вона прийшла до тітки, яку давно не бачила, а родич не зміг пояснити, де мати, куди і чому вона зникла так надовго. Тоді племінниця звернулась до міліції...


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися