Жахлива ДТП на Рівненщині: один загиблий, двоє постраждалих і три згорілих авто
Кримінал

Жахлива ДТП на Рівненщині: один загиблий, двоє постраждалих і три згорілих авто

11 січня 2016, 00:02
0
0
Сподобалось?
0

Страшна автопригода трапилася 8 січня вдень на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Гранівка Радивилівського району. 26-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», їхав з дружиною у напрямку Львова, де наразі проживають. Швидкість авто не відповідала стану дорожнього покриття, тож автівку винесло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення із зустрічним «ЗАЗ Forza». Внаслідок удару, автомобілі загорілися, а вітчизняне авто за інерцією з’їхало у кювет. Позаду нього рухався позашляховик «Suzuki Grand Vitara». Аби уникнути зіткнення та загоряння, 40-річний водій із Житомира скерував своє авто у правий по ходу руху кювет та зупинився поблизу палаючого «ЗАЗ Forza», тож позашляховик обгорів частково.

У цей час позаду автомобіля ««Skoda Fabia» їхало ще одне авто. 32-річний львів’янин, який керував «Ford Focus», аби не зіткнутися із цими транспортними засобами та, зорієнтувавшись в дорожній обстановці, з’їхав у правий по ходу руху кювет.

У результаті ДТП пасажирка автомобіля «Skoda Fabia», яку від удару викинуло із салону, загинула на місці пригоди. Їй 15 січня мало виповнитися 27 років. А 37-річний житель Дніпропетровська та його матір, яка 6 січня відзначила 58 років, та їхали у «ЗАЗ Forza», із політравмою без свідомості потрапили до Радивилівської лікарні.

Неушкодженими залишилися троє водіїв з транспортних засобів «SkodaFabia», «Suzuki Grand Vitara» та «Ford Focus».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися