На Волині невідомі зловмисники вночі намагалися пошкодити огорожу виправної колонії
Кримінал

На Волині невідомі зловмисники вночі намагалися пошкодити огорожу виправної колонії

1 березня 2015, 10:24
0
0
Сподобалось?
0

У ніч на 27 лютого особовим складом чергової варти відділу охорони та чергової зміни відділу нагляду і безпеки Маневицької виховної колонії №42 попередив спробу невідомих осіб пошкодити протиперекидну сітку, встановлену на маскувальній огорожі ділянки № 6.

Чатовий поста № 6 та начальник варти у вартовому приміщенні за допомогою системи відеоспостереження помітили легковий автомобіль, який зупинився біля маскувальної огорожі. Невідомі спробували перекинути в зону, що охороняється, невідомі предмети.

Про даний факт начальник варти негайно повідомив в чергову частину. На місце події оперативно висунулася резервна група охорони. Коли зловмисники побачили, що їх виявили, вони зникли на автомобілі на великій швидкості у невідомому напрямку.

При огляді місця події на протиперекидній сітці виявили чотири так звані «якорі» з обірваними мотузками. Внаслідок протиправних дій невідомих осіб руйнувань та пошкоджень інженерних засобів охорони, інших споруд і комунікацій не допущено.

Дана подія зареєстрована в Книзі обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події в Маневицькій ВК (№ 42), викликано слідчо-оперативну групу Маневицького РВ УМВС України у Волинській області, проінформовано прокуратуру Волинської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися