На Волині стартував сімейно-патріотичний фестиваль на підтримку українських бійців
Культура

На Волині стартував сімейно-патріотичний фестиваль на підтримку українських бійців

25 липня 2015, 20:40
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні у Луцьку на іподромі стартував перший день сімейно-патріотичного фестивалю – «Україна – нація переможець».  Виручені кошти з якого підуть на допомогу АТО.
У перший день фестивалю лучани та гості міста могли насолоджуватися талантами співочих та танцювальних гуртів. Зокрема, дійство розпочав вокально-хоровий колектив «Перлина», який виконав безліч українських пісень. Співоча малеча, в серці якої бринить чудовий патріотичний голос, розпочала свій виступ піснею «Повертайся скоріше, солдате». Дивувати гостей фестивалю продовжила школа бойового гопака під назвою «Герц», разом з керівником Романом Ковальчуком. Під час виступу учасники показали досить добру бойову підготовку з елементами танцю. Наступні, хто вийшов на сцену була школа східного тацю «Аміра» і її керівник, 2-х кратна чемпіонка України Анжеліка Арутюнян. Пізніше на сцені з’явилася молода співачка Діана Небось, яка вразила гостів чудовим голосом. Після неї для публіки виступав лауреат пісенних конкурсів та фестивалів Юрій Литвинюк. Всі ці учасники завершили pop-марафон, після якого стартував rock-марафон. Дивувати незвичною музикою та підтримати українських бійців долучилися такі гурти як: «4 вимір» і «Eganov Project». Завершиться перший день фестивалю Dj-марафоном.
Гостів і відвідувачів протягом усього дня пригощали смачною кухнею, зокрема прохолодними та освіжаючими напоями, лимонадом,  морозивом, варениками та багато чим іншим. На території іподрому також проводилися майстер-класи з плетіння з соломи та сіна. Бажаючі могли придбати сувеніри і навчатися у бойовиків як правильно поводитися зі зброєю. На заході також була представлена і фотовиставка – «Спалах-Арт», мета якої підтримати Крим і  сім’ї, які покинули рідний край.
Нагадаємо, що усі зібрані кошти підуть на підтримку українських військових. Організатори дійства: ГО «Самооборона», ГР «Оберіг».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися