Економіка

Україна оцінила збитки від анексії Криму у трильйон гривень

14 травня 2014, 17:00
0
0
Сподобалось?
0

Загальні збитки України від анексії Криму Росією вже склали більше трильйона гривень. Про це розповів на брифінгу в середу міністр юстиції Павло Петренко.

«Розмір збитків постійно поновлюється і збитки України від фактичного обмеження права користування нашими об'єктами, розташованими на окупованій території, зараз після доповнення складають більше трильйона гривень», - цитує Петренка «Українська правда» http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/14/7025337/.

Водночас, за словами міністра, ця сума й надалі зростатиме через щоденні втрати, в зв'язку з неможливістю користуватися українським Чорноморським шельфом, де «фактично незаконно Росія видобуває і викрадає газ, який належить Україні».

«Так само йдеться про наші порти і інфраструктуру, яка там залишилася, і яку можна трактувати як втрачену вигоду. Тому сума збитків буде постійно уточнюватися у бік збільшення», - зазначив міністр.

У Мін'юсті створять спеціальний підрозділ, який опікуватиметься поверненням коштів, здобутих злочинним шляхом, та відшкодуванням збитків, спричинених незаконною анексією Російською Федерацією АР Крим.

 

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися