Єремеєв на бензиновому тендері «потіснив» Коломойського
Економіка

Єремеєв на бензиновому тендері «потіснив» Коломойського

12 червня 2014, 18:16
0
-1
Сподобалось?
-1

ТОВ «ВОГ Рітейл» 2-9 червня за результатами тендерів отримало замовлення на постачання палива держпідприємствам на загальну суму 73,30 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші», аналізуючи «Вісник державних закупівель».

Фірма «ВОГ Рітейл» входить у паливну групу народного депутата Ігоря Єрємєєва. З вказаної суми 11,16 млн грн. компанія отримає від «Агрогазу», який є філією ПАТ «Укртрансгаз».

На тендері у «ВОГа» мало бути два конкуренти. Однак ТОВ ВТФ «Авіас» Ігоря Коломойського, яке пропонувало паливо на 3 мільйони дешевше, відхилили за відсутність великої кількості документів (по якості, фінансовому стану, податках, не вклали також електронний варіант пропозиції) і заміну умов договору щодо постачання, оплати т.д.

Таким чином єдиним конкурентом лишилося вінницьке ПП «Фірма «Яско», яке програло з різницею у 180 тисяч. Власником фірми є Ігор Скоромний, депутат Вінницької міськради з групи Володимира Гройсмана, нині віце-прем'єр-міністра. Ця фірма останні кілька місяців регулярно виявляється єдиним конкурентом «ВОГу» на тендерах.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися