Для Волині збільшили мобілізаційний план на 15 відсотків
З перших уст

Для Волині збільшили мобілізаційний план на 15 відсотків

19 січня 2015, 19:12
1
-9
Сподобалось?
-9

Для Волинського обласного військкомату мобілізаційне завдання стосовно ресурсів, які підлягають поставці під час першого етапу четвертої хвилі мобілізації, збільшили на 15%. Про це під час оперативної наради повідомив виконувач обов'язків начальника відділу обліково-мобілізаційної роботи Волинського обласного військового комісаріату Геннадій Лічман.

Так за його словами, розподіл між міськими та районними військовими комісаріатами проводився рівномірно, відповідно від наявності мобілізаційних ресурсів, які перебувають на обліку. В середньому це становить близько 16% від загального складу мобілізаційних ресурсів.

- У всіх районах області створені групи оповіщення, які вручають бойові повістки військовозобов'язаним, котрі мають прибути у військові частини, - наголосив Геннадій Лічман.

На сьогодні до військових комісаріатів прибуло для проходження медичних оглядів 85% оповіщених військовозобов'язаних. Із них 14% - придатні для служби, 15% - не придатні і 71% - направили на додаткове медичне обстеження.

Що стосується укомплектування технікою, то на даний час представники обласного військового комісаріату проводять перевірку технічного стану транспортних засобів, які підлягають передачі для військових формувань.

- Поставка техніки є одним із важливих аспектів виконання завдань четвертої хвилі мобілізації, - наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. - Якщо є техніка, яка готова до відправки, але має незначні технічні неполадки, через які не може бути відправлена на виконання бойових завдань - обласна державна адміністрація буде вирішувати їх централізовано. Списки такої техніки мають бути передані через районні комісаріати в районні державні адміністрації. Відремонтуємо її за рахунок тих ресурсів, які будуть визначені сесією обласної рад у рамках програми матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців і батальйонів територіальної оборони. Окрім того, будемо звертатися і до представників бізнесу, інвесторів та спонсорів із проханням підтримати нас, в частині відновлення і поставки цієї техніки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • КОЗЛАМ
    КОЗЛАМ

    ПИСАРЯМ: НЕ МИНЯЙТЕ САЙТЫ ДАЙТЕ ПОЧИТАТЬ В КОМЕНТАРИЯХ ПРАВДУ МНОГИЕ БЫЛИ НА ВОЙНЕ ИЛИ КАК ВЫ ТАМ ПИШИТЕ В АТО И НЕ ПОЛУЧИЛИ НИ КАКИХ ЛЬГОТ А ТЕ КТО ТАМ НЕ БЫЛ ВООБЩЕ ВСЁ В\Ч 9971 СЛУЖИТ ОДНО ЧМО НАЧАЛЬНИК КЭС РАНЬШЕ БРАЛ ВЗЯТКИ ЧТО БЫ ПОСЕЛИТЬ В ОБЩЯГУ ОТ 500 ДО 700 И БОЛЬШЕ ДОЛЛАРОВ А СЕЙЧАС ПОДДЕЛАЛ ДОКУМЕНТЫ ЧТО ОН БЫЛ ТАМ В АТО И ПОЛУЧИЛ УЧАСТОК ЗЕМЛИ И Т.Д. И ЧТО?

    19 січня 2015, 22:00
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися