Чому воду не можна кип’ятити двічі

Чому воду не можна кип’ятити двічі

Здоров’я

Кип’ятіння, як один з найпоширеніших способів покращення якості води, може бути шкідливим для людини. Доволі часто в офісах та й удома ми нагріваємо ту ж саму воду кілька разів. Це призводить до збільшення концентрації небезпечних сполук з кожним кип’ятінням. Тобто вода перетворюється на шкідливу замість корисної. Такого висновку дійшли науковці, дослідивши, що важкі метали нікуди не зникають під час цього способу обробки. А окремі сполуки хлору можуть перетворюватись у шкідливі речовини під час повторного кип’ятіння.

© «Вісник»

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на www.visnyk.lutsk.ua

Хочете отримувати цікаві пропозиції на свою пошту?
Вкажіть свій емейл.

Наші інформери

«Вісник» в соцмережах

Журнал «Люди і долі»

×
Приєднуйтесь!