Чому воду не можна кип’ятити двічі
Здоров’я

Чому воду не можна кип’ятити двічі

17 листопада 2016, 16:54
0
0
Сподобалось?
0

Кип’ятіння, як один з найпоширеніших способів покращення якості води, може бути шкідливим для людини. Доволі часто в офісах та й удома ми нагріваємо ту ж саму воду кілька разів. Це призводить до збільшення концентрації небезпечних сполук з кожним кип’ятінням. Тобто вода перетворюється на шкідливу замість корисної. Такого висновку дійшли науковці, дослідивши, що важкі метали нікуди не зникають під час цього способу обробки. А окремі сполуки хлору можуть перетворюватись у шкідливі речовини під час повторного кип’ятіння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися