Кварцяний вважає, що у Зпоріжжі деякі футболісти «Волині» балувалися
Спорт

Кварцяний вважає, що у Зпоріжжі деякі футболісти «Волині» балувалися

11 квітня 2015, 02:40
0
0
Сподобалось?
0

Після нічиєї виїзної нічиєї із запорізьким «Металургом» Віталій Кварцяний не приховував свого розчарування результатом.

- Команда налаштувалася на серйозну гру, намагалася грати до кінця, атакувати. Але відчувалося, що якщо ми не будемо правильно діяти в завершенні атаки, то ми цю гру не виграємо. У футболі буває так ... Набігалися - так, а толку ніякого. Вийшла необов'язкова нічия.

- З чим пов'язана рання заміна у вашій команді?

- Гуменюк отримав травму стегна і попросив заміну. Хоча ми його й попереджали, що треба грати акуратніше, не стрибати в ноги. А він і травму отримав, і жовту картку.

- Грали на перемогу чи вас задовольнила нічия?

- З усіма граємо на перемогу. Нічиї не вписуєм у свій графік, також як і поразки. Не люблю нічиї, краще програти 9-10, ніж 1:1. Така нічия для мене неприйнятний результат.

- Але нічию на виїзді можна віднести до позитивного результату?

- Якщо порахувати всі гольові ситуації, то ми повинні були вигравати. Жуніч в першому таймі мав забивати головою, Хомченко повинен був забивати. Коли Ерік бив головою на перших хвилинах - дивом парирував Максим Старцев. Діяли погано в завершенні атаки. Треба було наносити удари раніше, затягували з ударами. Тому така нечітка гра в завершенні призвела до того, що ми не забили більше. Хоча було моментів вісім ... Я не рахував.

- Чому ваша команда отримала так багато жовтих карток?

- Це ж футбол. Тренер не може завжди координувати дії футболістів. Ніхто спеціально жовтих не отримує. Політило? Так, затримав гравця, але такі жовті не даються у футболі. Взагалі можна було половину штрафних, ні в нашу користь, ні на користь Запоріжжя, не давати. Гра була динамічною ... Потім суддя чогось додав шість хвилин і команди шість хвилин стояли. Та не свисти вже, заховай свій свисток. Скільки я про це не говорю, а у нас постійно так - судді хочуть свистіти. Ось проблема. Так у судді сьогодні не було симпатій, але не треба багато свистіти. Його ж потім ніхто не візьме судити міжнародні змагання ...

- Кобахідзе сьогодні не використав багато моментів, ви йому щось сказали?

- Ще не встиг, не бачив їх. Добре, що є прес-конференція. Що з нього візьмеш? Ну такий він футболіст. Перший тайм провів непогано, а в другому згаяв багато моментів, балувався. Це несерйозний футбол, такий же був і у виконанні Еріка та Бабатунде. Вони працювали, але не серйозно. Хороший футболіст не може дозволити собі не завершувати атаки, не забивати. Але пізно вже виховувати. У нього вже відбулася стадія досконалості. Кобахідзе дуже хороший, досвідчений, гравець збірної Грузії ... і там, мабуть мало забиває. Відправляємо його на завершення, гостріше грати, але не виходить у нього в кінцівці. Важко, може щось зрушиться, але не набагато, хоча дуже хотілося б.

Всіх з наступаючим святом. Нехай у вас все буде добре!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися