Нове «досягнення» «Волині» — п’ять поразок поспіль
Спорт

Нове «досягнення» «Волині» — п’ять поразок поспіль

29 квітня 2014, 04:04
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь»-«Чорноморець» - 1:2

Голи: 0:1 - Аржанов (11), 0:2 - Антонов (12), 1:2 - Козьбан (69).

«Волинь»: 74. Кичак, 3. Сімінін - к, 14. Масло, 4. Приндета, 8. Нємчанінов, 88. Скоба, 13. Шабанов (15. Матей, 59), 11. Мемешев, 10. Бікфалві, 20. Задерецький (79. Бабатунде, 46), 19. Селін (89. Козьбан, 21).

«Чорноморець»: 12. Безотосний - к, 42. Зубейко, 77. Кутас, 52. Тейку, 82. Ребенок, 8. К. Ковальчук, 10. Гай, 7. Окрі, 17. Аржанов, 6. Леонардо, 69. Антонов (9. Діденко, 88).

Домашню серію, яка складалася з трьох матчів, "Волинь" закінчила поразкою від одеського "Чорноморця", як і два попередні поєдинки. Загалом же це уже 5 поспіль поразка луцького клубу.

Більшу частину матчу з "Чорноморцем" "Волинь" провела безвольно. Уже на 12 хвилині гості були попереду 2:0. Відкрив рахунок у грі добре відомий луцькій публіці Володимир Аржанов (за тренерства Анатолія Демяненка він трохи пограв за "хрестоносців"). Півзахисник одеситів випередив кремезного оборонця Волині Яна Масло і головою відправив м'яч під поперечку. Тільки-но лучани розпочали з центра поля, як "Чорноморць" подвоїв перевагу. Цього разу у дурні весь захист лучан пошив Олексій Антонов. Знову не найкращим чином зіграв Масло та й Артем Кичак далеко вибіг з воріт, хоча між форвардом і оборонцями ще тривала боротьба. Зрештою Антонов забивав у порожні ворота.

Сказати, що "Волинь" побігла відіграватися, язик не повертається. Хвилин 20 на полі панував якийсь нудний безлад. Одесити, граючи по результату, більше почали думати про захист, але "Волинь" вперед йшла як на розстріл. Такого знущання не витримали трибуни, з фан-сектора "Волині" почала лунати не надто приємна кричалка, яку дослівно передати не можливо через ненормативну лексику. Якщо коротко, уболівальники заявили, що їх дістав такий футбол. Але і це мало діяло. На 33-й хвилині чергову потенційно небезпечну атаку лучан розвалював Ігор Скоба, він двічі обрізався перед штрафним майданчиком гостей. Одесити уже були кинулися у контратаку, але м'яч буквально вигриз капітан "Волині" Сергій Сімінін. Він відрядив на своє місце хавбека, а сам подався поближче до атакуючих порядків і одразу ж допоміг створити небезпечний момент. Пасом Сімініна скористався Ерік Бікфалві, і лише гарна стрибучість Безотосного не дозволила м'ячу залетіти у дев'ятку. Коли епізод було вичерпано, капітан луцького клубу взявся давати прочуханки своїм партнерам. Проте гра знову затухла на півгодини. Ні моментів, ні високих швидкостей ніхто не демонстрував. І лише остання 30-хвилинка нагадала про те, що на полі є дві команди. Гру "Волині" урізноманітнили заміни. Особливо додав гостроти Бабатунде. Саме він і почав гольову атаку "Волині". Розправившись у центрі поля з опонентом, камерунець видав прихований пас на Козьбана, а Дмитро, розстрілявши ближній кут, зробив собі подарунок до 25-річчя відсвяткованого напередодні матчу.

Хиткий рахунок змусив "Чорноморець" сісти у глухий захист, і гра набрала одностороннього характеру. Футболісти Володимира Дикого не були частими гостями у штрафному майданчику одеситів, а натомість влаштували справжній обстріл воріт суперника. З середньої відстані до м'яча прикладалися Бабатунде, Скоба, Сімінін і Матей. За останні 15 хвилин лучани "настріляли" більше ніж за весь попередній час. Та мало що з того влучало у ціль, кілька сейвів зробив і Безотосний. Фінальний свисток зустрів "Волинь" в атаці. Це хоч трошки згладило гострі кути перед підходом футболістів "Волині" до фан-сектору після гри. А ось одесити ощасливили своїх прихильників - їх до Луцька приїхало аж троє. Виїзних фанів гравці буквально засипали футболками.

 https://www.youtube.com/watch?v=9iP_MnAOiys


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися