Володимир Дикий про гру «Волині»: «Мені соромно»
Спорт

Володимир Дикий про гру «Волині»: «Мені соромно»

29 квітня 2014, 04:20
0
0
Сподобалось?
0

- Сьогодні ми почали трохи грати лише у другому таймі. Епізодами була та гра, яку ми бачили на початку весни. Але дві помилки у першому таймі були визначальними. Хоча я їх просив зіграти обережно. Флангових півзахисників не підключатися вперед, аби навести спочатку якийсь лад у захисті. Ми перед цим чотири гри програли, і хотілося якось реабілітуватися, хоча суперник був не з легких. Перед ними стоїть завдання пробитися у Лігу Європи. Але у другому таймі ми їм ні у чому не поступалися. Я попереджав Масло, аби він був уважним і не дозволяв форвардам грати на випередження. І що? Він все одно прогавив. Другий гол - це чиста майстерність Антонова. А я просив Масло, щоб зупиняв його у момент прийома. Я нашим двом центральним захисникам Приндеті і Маслу задав питання: "Ви хоч футбол дивитеся"? А вони стоять очима кліпають. Так можна хоча б "Профутбол" дивитися. Такий же самий гол Антонов забив "Динамо". Футболісти ж налаштовуються на гру, їм має бути цікаво, хто і що з суперників може зробити. Але у них немає часу подивитися, як грає нападник. Та ще й Кичак даремно побіг. Я розстроєний. Перед нами завдань ніяких не було. Виступити якомога краще. З себе ми вини не знімаємо. Мені соромно, соромно футболістам. Уболівальники незадоволені, треба вертати їх довіру. Ще у нас такого не було, що 5 матчів поспіль програвали. Тому хочу попросити вибачення перед уболівальниками "Волині".

- Прохання від фанатів: налаштуйте команду на бій в Ужгороді, бо туди з Луцька буде чимало людей їхати щоб у вас підтримати. Зіграйте добре і ці 5 матчів забудуться.

- Дуже вдячний, що будуть їхати, не кидають нас у складну хвилину. Я хлопцям у роздягальні сказав: "Будьте мужиками, будьте професіоналами, бо ж треба елементарно поважати людей, які за вас переживають". Та й себе потрібно поважати. Зараз нам потрібно повернути собі нормальний імідж. Упасти легко, а піднятися важко. Я попросив, аби кожен розібрався у собі. У тренувальному процесі ні до кого претензій немає. У нас ще буде розбір гри, щоб далі ми таких помилок не робили. У нас шкутильгає гра на випередження. Нам уже не один гол так забили.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися