Уругвайці зробили англійців аутсайдерами групи
Спорт

Уругвайці зробили англійців аутсайдерами групи

20 червня 2014, 10:33
0
0
Сподобалось?
0

Після сенсаційної поразки від Коста-Ріки у стартовому матчі Уругвай повною мірою реабілітувався пере своїми уболівальниками, здолавши Англію. Тепер англійці на волосині від того, аби потрапити у компанію невдах ЧС-2014 разом з Іспанією.

Уругвай - Англія - 2:1

Голи: 1:0 - Суарес (38), 1:1 - Руні (75), 2:1 - Суарес (85).

Уругвай: 1. Муслера, 3. Годін, 13. Хіменес, 22. Касерес, 6. Перейра А., 14. Лодейро (11. Стуані, 67), 17. Аревало, 20. Гонсалес (4. Фусіле, 76) А., 21. Кавані, 7. Родрігес К., 9. Суарес (19. Коатес, 86).

Англія: 1. Харт, 3. Бейнс, 5. Кехілл, 6. Ягелка, 2. Джонсон Г., 14. Хендерсон (18. Ламберт, 88), 19. Стерлінг (21. Барклі, 64) Р., 4. Джеррард, 9. Старрідж, 11. Велбек (20. Лаллана, 71), 10. Руні.

Героєм матчу став уругваєць Луїс Суарес. Його участь у Чемпіонаті світу була під питанням. У травні він переніс непросту операцію, але таки встиг відновитися. У стартовому матчі з Коста-Рікою головний тренер латиноамериканців Оскар Табарес поберіг його, і команда сенсаційно поступилася 1:3. Та цього разу відступати уже було нікуди. Суарес вийшов у старті матчі і зробив свою справу. Він став лідером своєї команди, а в англійців такого лідера не знайшлося. Отож Суарес відкрив рахунок у грі. На те щоб відігратися в англійців пішло майже сорок хвилин. Це зробив Уейн Руні. Для 28-річного форварда цей гол став першим на чемпіонатах світу за свою країну. Але радіти часу не було, адже при рахунку 1:1 все тільки почалося. Нічийний результат більше влаштовував англійців. Адже при рівності очок попереду у них лишався матч з Коста-Рікою, а от Уругваю ще належало помірятися силами з італійцями. Тож команда Оскара Табареса кинулася вперед виправляти ситуацію, і знову своє слово сказав Суарес.

Тепер доля збірної Англії залежить і від результату матчу Італія - Коста-Ріка. Якщо костариканці знову спроможуться бодай на маленьку сенсацію у вигляді нічиєї, Руні і компанія залишаться за бортом змагань.

https://www.youtube.com/watch?v=VW0RWsz1SZY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися