Сонний футбол від Японії та греції
Спорт

Сонний футбол від Японії та греції

20 червня 2014, 10:55
0
0
Сподобалось?
0

Аутсайдери групи «С» Японія та Греція відкатали не дуже веселу нульову нічию. Але більшого від цього протистояння ніхто і не очікував.

Японія - Греція - 0:0

Японія: 1. Кавасіма, 2. Утіда, 5. Нагамото, 22. Йосіда, 4. Хонда, 9. Оказакі, 15. Конно, 16. Ямагучі, 17. Хасебе (7. Ендо, 57), 13. Окубо, 18. Осако (10. Кагава, 57).

Греція: 1. Карнезіс, 2. Маніатіс, 4. Манолас, 5. Торосідіс, 19. Папастопулос, 20. Олебас, 8. Коне (14. Салпінгідіс, 81), 18. Фетфацидіс (10. Карагуніс, 41), 21. Кацураніс, 7. Самарас, 9. Мітроглу (17. Гекас, 35).

Вилучення: Кацураніс (38).

Цей матч засвідчив, що збірна Греції якщо не найслабша команда цього Мундіалю, хоча можливо і так, то найменш видовищна - однозначно. Елліни у поєдинку з Японією навіть не спробували зробити ставку на переможний результат, а свідомо обрали тактику утримання результату. Греки традиційно розраховували на одну-дві атаки за гру, які б принесли результат. Так ця команда вигравала першість Європи, так вона діяла останнє десятиріччя. Але тут головним компонентом є фарт. Проте його вони уже вичерпали. Японцям просто забракло майстерності, аби дотиснути європейців. Хоча можливість для цього була чудова. Увесь другий тайм вікова команда Греції провела у меншості. На 38-й хвилині з поля був вилучений Кацураніс.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися