На фоні ніякого Камеруну нарешті показала гру Бразилія
Спорт

На фоні ніякого Камеруну нарешті показала гру Бразилія

24 червня 2014, 04:50
0
0
Сподобалось?
0

Лише у третьому турі бразильські футболісти дали уболівальникам те, чого від них хотіли: атакуючий футбол і багато голів. Доклалися до розгрому Камеруну і гравці донецького «Шахтаря».

Камерун - Бразилія - 1:4

Голи: 0:1 - Неймар (17), 1:1 - Матіп (27), 1:2 - Неймар (34), 1:3 - Фред (51), 1:4 - Фернандіньо (84).

Камерун: 16. Ітанж, 3. Н'Кулу, 12. Бедімо, 22. Ньом, 7. Н'Гемо, 17. Мбіа, 18. Ено, 21. Матіп, 8. Муканджо (Саллі, 58), 10. Абубакар (Вебо, 72), 13. Чупо-Мотінг (Макун, 80).

Бразилія: 12. Жуліо Сезар, 4. Давід Луіс, 6. Марсело, 2. Дані Алвес, 3. Тьяго Сілва, 17. Луіс Густаво, 8. Пауліньо (Фернандіньо, 47), 11. Оскар, 7. Халк (Рамірес, 63), 9. Фред, 10. Неймар (Вілліан, 71).

Безславно завершила чемпіонат скандальна збірна Камеруну. Так і не зрозуміло, для чого африканці взагалі приїздили у Бразилію. Вони не бажали брати участі у Мундіалі, вимагаючи підвищених преміальних від національної федерації. Але і з преміальними бажання грати у них не додалося. Цікаво, чи був у контракті з федерацію вписаний пункт про сплату футболістами штрафних санкцій у разі, якщо вони зганьблять країну? Якби такий пункт був, то бюджет Камеруну непогано б поповнився. Ось і на завершення Мундіалю африканці на прощання ще й «дверима грюкнули» у негативному значенні, мовляв, ми вам ще раз докажемо, що не хотіли грати.

Хоча старт поєдинку таки давав якісь надії на інтригу. Команди обмінялися голами Неймара та Матіпа. Та недовго музика грала. Уже десь після 30-ої хвилини камерунці вирішили, що уже все зробили на Чемпіонаті світу і почали відпочивати прямо на полі. Заодно подивилися як грає у футбол Бразилія. У господарів поля тим часом дещо виходило, і вони ще тричі розписалися у воротах суперників. Два голи на рахунку Фреда та Фернандіньо - футболістів, які виступали в українському чемпіонаті за донецький «Шахтар».

https://www.youtube.com/watch?v=xsfq0hsWKeo

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися