Якою буде зима?
Україна

Якою буде зима?

30 жовтня 2014, 11:19
0
1
Сподобалось?
1

За даними нашого народного синоптика з Дніпропетровська Валерія Некрасова, зима буде помірно холодною і малосніжною, хоча й затягнеться до середини березня. Найнижча температура становитиме 22 градуси морозу, але він протримається недовго, всього кілька днів у першій половині лютого. Зате весь грудень буде м'яким, з невеликим морозом - у межах 10 градусів. Новий рік, швидше за все, буде без снігу.
У Леоніда Горбаня, його колеги з Луганська, - інший прогноз. «Такої зими, яка буде на стику 2014-2015 років, давно не було, - каже він. - Вона принесе і сніг, і мороз, але - в міру. За моїми розрахунками, вже на початку листопада очікуються невеликі морози. В першій половині грудня температура буде в середньому на рівні мінус 15 градусів. А на Новий рік - до 20 градусів і снігопад. Морози будуть чергуватися з відлигами. Тільки мінусова температура буде триматися по два-три тижні, а відлиги - по кілька днів».
Свій прогноз на зиму дала і астролог Ніна з астрологічного об'єднання «ЕНІГМА». «Сніг випаде у двадцятих числах листопада, - каже вона. - Зима буде затяжною з великою кількістю пухнастого снігу. Проте не холодною, а з морозами на рівні від 5 до 9 градусів. Зрідка температура буде опускатися до 15-25 градусів морозу, але не нижче. Дуже складна погода буде наприкінці березня, коли випаде мокрий сніг і все вкриється льодом. А весна 2015 року прийде у середині квітня і порадує буйним цвітінням зелені.
Літо буде теплим, з дощами, громом і блискавкою. Така погода сприяє хорошому врожаю.
А знаменитий бабак Тімка - хвостатий український синоптик, поки не поспішає зі своїми прогнозами. Він спокійно нагулює жирок, насолоджуючись кавунами і яблуками, адже з першими морозами заляже в зимову сплячку. «Тімка не метушиться, - каже біолог Віктор Токарський. - Тому, схоже, зима не буде ранньою. І взагалі, судячи з поведінки тварин і птахів на біостанції у Гайдарівці, де живе і бабак Тимофій, зима буде класичною - з помірним снігом і морозом, але без аномальних явищ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися