Жінка-волонтер забезпечила десантників... танками
Україна

Жінка-волонтер забезпечила десантників... танками

5 листопада 2014, 12:21
0
0
Сподобалось?
0

Волонтер Тетяна Ричкова з Дніпропетровська забезпечила підопічних десантників танками. А львівські винахідники розробили робото-танк для бійців в зону АТО. Як вдалося перемогти систему і «вичавити» з Генштабу танкову роту, вона розповіла в ефірі проекту "Хоробрі серця" на каналі «1+1».

Десантники, яким допомагає Тетяна, використовують тільки легкі БМД. В той час як ворог, з яким доводиться мати справу, озброєний танками і «Градами». Тільки після того, як за справу взялася волонтер, десантників забезпечили постійною підтримкою танкової роти.

«Не завжди з хлопцями їздять механізовані бригади. Їздити на зачистки на БМД - небезпечно. Хоч я їх і обварила, це дуже важкий випадок... Тому я дуже довго ходила і діяла на нерви і в Генштабі, пану Муженко, Пушнякову, що мені потрібна танкова рота. Я їздила всюди за ними. Вони на полігон - я на полігон. Вони вже сказали, що я «дівчинка-танк». Але підписали зміни в штатний розклад», - розповіла про свою перемогу над системою волонтер. Тепер танкова рота буде підтримувати десантників постійно.

У мирному житті Тетяна - власниця пекарні. У серпні на Донбасі загинув її чоловік Вадим, який вирушив на фронт добровольцем.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися