Дмитро Тимчук звинуватив ОБСЄ у співпраці з терористами та агресором
Україна

Дмитро Тимчук звинуватив ОБСЄ у співпраці з терористами та агресором

10 листопада 2014, 11:49
2
-1
Сподобалось?
-1

Керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив про не бажання співпрацювати з представниками ОБСЄ через її за ангажованість впливами з Росії. Раніше «ІС» співпрацював з організацією, але на останнє звернення представників ОБСЄ з проханням про зустріч і експертні консультації з координаторами «ІС» їм відповіли відмовою.

Про це він написав на своїй сторінці у «Фейсбук», навівши текст листа-відповіді до ОБСЄ:

«Спасибі за запрошення. Проте зважаючи на останні події (мається на увазі звіт спостерігачів ОБСЄ відносно загибелі людей біля в школи №63 в Донецьку в результаті обстрілу, так і раніше мали місце факти співпраці ОБСЄ з терористами і діяльність на користь агресора в особі РФ) ми, тобто група «Інформаційний спротив», вимушені відмовитися від контактів з представниками вашої організації. Ми високо цінуємо зусилля і діяльність представників ОБСЄ з європейських країн. Проте доки в ОБСЄ широко представлені громадяни Росії, ця організація, на наш глибокий жаль, дуже часто виступає в ролі ширми для агресивних планів РФ проти України. Зважаючи на це ми вважаємо неможливою подальшу спільну роботу з даною організацією».

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • m
    m

    ИНТЕРЕСНЕНЬКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://stroyprikol.com/25-fotografiy-o-torgovle-v-sovetskom-soyuze/ http://stroyprikol.com/25-fotografiy-snyatyih-za-mig-do-strashno-predpolozhit-chto-byilo-posle/ http://stroyprikol.com/ne-verish-ubedis/ http://stroyprikol.com/stroitelnyie-prikolyi-3-oktyabrya/ http://stroyprikol.com/budivelni-marazmi-i-prikoli/

    10 листопада 2014, 12:26
    Відповісти
  • ВАТНИК
    ВАТНИК

    ХА-ХА-ХА!ОБСЕ АВТОРИТЕТНА МІЖНАРОДНА ОРГАНІЗАЦІЯ,А ЩО ТАКЕ "ІНФОРМАЦІЙНИЙ СПРОТИВ"?

    10 листопада 2014, 14:03
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися