Керівник «ЛНР» пропонує Порошенку дуель, як спосіб розв’язання проблем на Донбасі
Україна

Керівник «ЛНР» пропонує Порошенку дуель, як спосіб розв’язання проблем на Донбасі

19 листопада 2014, 17:51
1
0
Сподобалось?
0

Лідер терористичної організації «ЛНР» Ігор Плотницький викликав на дуель президента Петра Порошенка, щоб «покласти край війні».

Про це говориться в його відкритому листі, адресованому Порошенку, повідомляє «Українська правда» з посиланням на російську держагенцію ТАСС.

«Давайте за прикладом прадавніх слов'янських вождів і славних козацьких отаманів зійдемося у двобої. Хто переможе, той і диктує протилежній стороні свої умови», - говориться в листі.

Він запропонував президенту вибрати місце проведення «дуелі» й надав йому право вибору зброї.

«Не заперечую проти прямої трансляції на будь-якому телеканалі, якщо Ви вважаєте це можливим. Вибір місця двобою й зброї залишаю за вами. Кожна сторона має право привести по 10 спостерігачів-секундантів і по 10 представників ЗМІ, щоб двобій пройшов чесно», - сказав він.

Відзначимо, що «ЛНР» не має впливу на весь Донбас. Навіть на умовно підконтрольних територіях Луганської області владу Плотницького визнають не скрізь. Існують «казацькі станиці», які конфліктують з «ЛНР».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Соловей Лугандона
    Соловей Лугандона

    Луганда - священная наша держава, Луганда - любимая наша страна! Осипшими глотками гордо прославим Расею, мать нашу, на все времена! Славься, Респблика наша Народная, Ширки и кайфа надёжный оплот! Гвардия Яныка, в ё#ке свободная, Нас к торжеству над Гейропой ведёт! Шагал Даунбасс сквозь бодун и побои, Проффесор великий нам путь указал! За правое дело бухали герои, И гордый наш край Новороссией стал! Славься, Респблика наша Народная, Ширки и кайфа надёжный оплот! Гвардия Яныка, в ё#ке свободная, Нас к торжеству над Гейропой ведёт! Носки боевые мы в угол поставим, Как Путин велел, наш учитель и друг! Рыгачку и белку победно восслвим, Укропов сразит новорусский наш дух! Славься, Респблика наша Народная, Ширки и кайфа надёжный оплот! Гвардия Яныка, в ё#ке свободная, Нас к торжеству над Гейропой ведёт!

    19 листопада 2014, 18:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися