Бійці батальйону «ОУН» з боєм зайшли у донецький аеропорт
Україна

Бійці батальйону «ОУН» з боєм зайшли у донецький аеропорт

5 січня 2015, 09:02
3
9
Сподобалось?
9

Третього січня на підмогу оборонцям аеропорту Донецька з села Піски увійшли бійці добровольчого батальйону «ОУН». Як ідеться на сторінці підрозділу у «Фейсбук», вони пройшли в аеропорт з боєм.

Раніше командир батальйону «ОУН» Микола Коханівський відмовився заводити на територію летовища один зі своїх підрозділів. Адже за новими умовами, усі хто заходить в аеропорт, мусять пройти через змішаний блокпост, на якому є представники бойовиків, ОБСЄ та ЗСУ. При цьому існує обмеження на перевезення боєприпасів.

«Раніше козаки заходили на аеропорт з боєм під обстрілом, зараз же треба пройти через сепарський блокпост - щоби сепари все «прошмонали», залишили по одному магазину на бійця і лише потім дозволяють проїхати за місцем призначення. Ви би бачили вираз обличчя офіцера ЗСУ, який мені це пропонував, Йому самому було незручно через теперішні ганебні правила війни. Чесний, сміливий вояк. Я відповів, що ми готові з боєм пройти на аеропорт, але ніхто не примусить ні мене, ні ОУНівців, маючи зброю, принижуватись перед москалями. Офіцер мене зрозумів, бо така сама ситуація з більшістю бійців та офіцерів ЗСУ. Погодились на тому, що ОУН ближчим часом зайде у ту частину аеропорту, якої не торкнулось «перемир'я», - написав тоді Микола Коханівський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • питон
    питон

    Чушь какая то!

    5 січня 2015, 09:14
    Відповісти
  • вова
    вова

    какая же бл ядь такие условия с даунбасом оговорила

    5 січня 2015, 09:52
    Відповісти
  • Шанкар Ра
    Шанкар Ра

    Мочить надо кацапов масковского патриархата..

    9 січня 2015, 00:32
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися